Access Consiousness Bars

Wil jij een Access Bars behandeling ervaren?
Je bent van harte welkom! De behandeling duurt alles bij elkaar zo een anderhalf uur. Maak nu een afspraak via het contactformulier.

Wat is Access Consciousness Bars?
Je hebt al je ideeën, alles wat je gelooft, je gedrag, je emoties opgeslagen zoals je denkt dat het hoort.

Voel je je moe van alles? Doet je lichaam pijn? Is je leven stressvol? Voel je je gedeprimeerd? Wie ben jij? Iemand die zich laat vormen door zijn omgeving of wil jij jezelf zijn? Als je alleen maar doet wat een ander van je wilt, word je diep ongelukkig.

De Bars is een ontspannend lichaamsproces voor dynamische verandering. Met het licht aanraken van 32 punten op het hoofd los je beperkingen in bepaalde gebieden van je leven op. Het defragmenteert en herprogrammeert als het ware je gehele systeem en ontlaadt en verwijdert moeiteloos alles wat je niet meer nodig hebt. Op zijn minst zal je je heerlijk ontspannen voelen en in het beste geval verandert je hele leven! Geblokkeerde energie wordt losgelaten. Vergelijk het met het opschonen van je computer.

Wil je lekker ontspannen? Alles wordt mogelijk als je kiest voor jezelf. Als je meer bewustzijn wilt hebben, open je de deur tot heling. Wat zou er gebeuren als je de deur opent? Als je de Bars laat lopen verandert letterlijk de waarschijnlijkheid van mogelijkheden in de toekomst. Geef jezelf de ruimte om jouw pad te lopen. Als  jij jezelf leuk gaat vinden en zelfvertrouwen krijgt, ziet je omgeving dat en verandert je omgeving met je mee. Jij wordt een inspiratie voor anderen. Jij bent nodig voor de wereld. Jij weet dingen die anderen niet weten.

Je ervaart na de Access Bars positieve veranderingen in je leven zoals stressvermindering. En je kan makkelijker bepaalde zaken in je leven loslaten. Je krijgt meer plezier in alles wat je doet. Je bent meer aanwezig in het Hier en Nu. Je hebt een lichamelijk beter gevoel. Een groter intuïtie gevoel. Je angsten worden minder of verdwijnen voorgoed. Psychische en lichamelijke pijn wordt geheeld.

Geef jezelf toestemming om alles met gemak te ontvangen en geniet ervan!

De Mantra van Access is: 'Alles van het leven komt me toe met Gemak, Vreugde & Glorie!' Wanneer je dit tien keer ’s morgens en tien keer ’s avonds gebruikt, zal je leven veranderen.

Mijn eerste ervaring met Access Consciousness Bars
Ik zag bij collega’s op Facebook over Access Consciousness Bars voorbij komen. En zag reacties van mensen die goede resultaten hadden nadat ze één of meerdere Access Bars hadden ontvangen. Ik werd enthousiast en wilde dit ook graag meemaken. Dus heb ik een afspraak gemaakt bij Ilse, een vriendin en collega. Ik werd hartelijk ontvangen met een kopje thee en lekkers erbij. Na een gezellig gesprek mocht ik plaatsnemen op de behandeltafel. En kreeg een dekentje over mij heen. Ilse begon met de behandeling. Tijdens de behandeling werd ik heerlijk rustig en voelde de energie door mijn lichaam stromen. En had het gevoel dat mijn hoofd steeds lichter en leger werd. Net of het opgeschoond werd van bepaalde overtuigingen en dingen waar ik tegen aanliep. Op een gegeven moment schokte mijn lichaam. Ik was aan het loslaten, dat voelde ik duidelijk. Ik had dat nog nooit op deze manier meegemaakt. Ik had het ook koud en kreeg een deken extra op mijn lichaam van Ilse. Als je met energie aan het werk bent, kan je het koud of warm krijgen. Dat is bij ieder persoon anders. Na een uur was de behandeling afgelopen, ik had het idee dat ik nog maar even lag. Ik voelde me kilo’s lichter en inderdaad leek het op een zalige massage. Het was helder en licht in mijn hoofd. En had er veel energie van gekregen.

Die nacht heerlijk geslapen en de volgende dag  viel het me op dat ik mij over bepaalde dingen niet druk kon maken waar ik dat eerst wel deed.  Ik was heel ontspannen en bemerkte dat ik me makkelijker kon bewegen. Mijn knieën hebben  een matige slijtage (rechts meer dan links) en ik merkte dat ik de trap op kon zonder pijn.

Ik wilde ook graag de Access Bars leren en zo mijn familie, vrienden  en cliënten verlichten van alles wat ze als zwaar ervaren. Geblokkeerde energie die al jaren vastzit losmaken door middel van Access Bars. Dus ik op zoek naar een facilitator die mij dit kon leren en het liefst zo snel  mogelijk.

18 maart, ik werd wakker na een zeer korte nacht slapen (laat op bed) en was moe. Na het ontbijt op weg naar Alkmaar waar ik opgevangen werd door Ivana en Gerald. Er was thee, koffie, water, fruit, koekjes en snoepjes. De lunch nam een ieder zelf mee. De dag startte om 10.00 uur. Na een kennismakingsrondje gingen we aan de slag. Om en om een behandeling aan elkaar geven. Heerlijk. Daarna lunchpauze en bij een ander een behandeling geven en ook ontvangen. Sinds de menopauze had ik een droge mond en ik merkte na de twee behandelingen die ik had gegeven en die ik had mogen ontvangen dat mijn mond vochtig was. Ik was erg verbaasd en heel blij. Ik kwam  moe binnen vanochtend en had nu zoveel energie. Om 18.00 uur was de dag voorbij en ging ieder zijn/haar weg. Het was een heerlijke dag met elkaar, leuk om weer nieuwe mensen te ontmoeten. Ik ben daarna naar vrienden gegaan die in Alkmaar wonen en ’s avonds laat naar huis. En had nog energie voor tien ;-).

Die nacht weer heerlijk geslapen en de dag erna was ik na het ontbijt zo lekker moe dat ik nog even geslapen heb. ’s Middags een behandeling gedaan bij een man die rugpijn had. Hij voelde tijdens de behandeling dat de rugpijn erger werd en voelde de energie door zijn benen stromen. Hij voelde zich duizelig. Na de behandeling voelde zijn hoofd lichter, de duizeligheid was weg en tot zijn verbazing de rugpijn ook. En had meer energie dan voor de Access Bars behandeling.

Ik ben blij dat ik een Access Consciousness Bars Practitioner ben en wens er nog vele mensen mee te helpen. Heel fijn om dit te mogen doen.